fbpx
Menu Luk

Robotstøvsuger på abonnement

Få den bedste robotstøvsuger på abonnement inkl. service, drift og vedligehold ved RobotstøvsugerDele.dk

Vælg din servicepakke

Selv Service

Med ‘Selv Service‘ udvælger vi den rette robotstøvsuger til dig og dit hjem. Vi sender robotstøvsugeren hjem til dig, sammen med ekstra reservedele/sliddele til det første år. Du står selv for installation, opsætning og løbende vedligehold samt evt. tilpasninger i boligen, men vi sikrer at der løbende sendes de forbrugs- og sliddele, som der skal til for at holde robotstøvsugeren vedligeholdt, så den altid fungerer, som den skal. Ved problemer er der adgang til support via telefon eller videoopkald.

Robotstøvsugeren der anvendes i denne pakke er en iRobot Roomba j7 (værdi 4.200 kr)

Del Service

Med ‘Del service‘ kommer vi hjem til dig og installerer og opsætter den robotstøvsuger, som vi har valgt til dig og dit hjem. Inden vi kører igen er robotstøvsugeren opsat efter dine ønsker og klar til at køre. Vi giver en grundigt vejledning i hvordan robotstøvsugeren håndteres i hverdagen, hvordan den vedligeholdes og serviceres. Vi sender løbende de reservedele og sliddele, som der skal bruges for at holde robotstøvsugeren i perfekt stand, og du udskifter nemt selv løbende delene efter vores introduktion til robotstøvsugeren. Ved problemer er der altid adgang til tele- eller videosupport.
Ved behov tilpasses dørtrin for 249kr/stk i forbindelse med opsætning af robotstøvsugeren i hjemmet.

Robotstøvsugeren der anvendes i denne pakke er en iRobot Roomba j7+ (værdi 6.500 kr)

Fuld Service

Med ‘Fuld Service ‘ kommer vi hjem til dig og installerer og opsætter den robotstøvsuger, som vi har valgt til dig og dit hjem. Ved behov hjælper vi med tilpasning af dørtrin i hele hjemmet, så robotstøvsugeren selv kan komme i alle rum. Inden vi kører igen er robotstøvsugeren klar til at køre, og du er instrueret i hvordan den håndteres i hverdagen. Vi kommer 4 gange årligt og servicerer robotstøvsugeren, og sikrer at den vedligeholdes, så den altid fungerer, som den skal.

Robotstøvsugeren der anvendes i denne pakke er en iRobot Roomba j7+ (værdi 6.500 kr)

Selv Service:

Etableringsomkostninger: 1499kr (Engangsbetaling)

249kr/md

Del Service:

Etableringsomkostninger*: 0 kr

399kr/md

Fuld Service:

Etableringsomkostninger*: 0 kr

949kr/md

*) Ved installation mere end 50 km fra Århus C tillægges statens km-takst (3,51kr/km) ved hvert besøg. Dvs. i forbindelse med opsætning/nedtagning ved ‘Del Service’ og 4 gange årligt ved ‘Fuld Service’. Opsiges abonnementet inden for 12 måneder opkræves en nedtagningsgebyr på 1499kr.

Fordele ved robotstøvsuger på abonnement

Spar tid – Med en robotstøvsuger på abonnement ved RobotstøvsugerDele.dk får du glæden af en robotstøvsuger, uden at du skal bruge tid på valg af robotstøvsuger, installation, opsætning, løbende vedligehold og udskiftning af sliddele og batterier. Læs mere her omkring hvad du sparer tid på.

Få den bedste løsning – Tilmelder du dig et abonnement på robotstøvsuger, så kommer vi hjem til dig med den bedste nøje udvalgte robotstøvsuger og installere, opsætter og introducerer dig til robotstøvsugeren. Vi sikre at robotstøvsugeren bliver opsat korrekt til netop dit hjem, og ved behov kan vi tilpasse dørtrin, så robotstøvsugeren let får adgang til alle de ønskede rum, uden at du selv skal flytte den rundt.

Fleksibelt – En robotstøvsuger på abonnement er en meget fleksibel løsning. Ændre dine behov sig, så skifter vi din robotstøvsuger til en ny model der passer til dine behov. Flytter du til noget større/mindre, får du husdyr eller nye langhåret gulvtæpper i huset, hvor en anden model robotstøvsugere bedre kan løse opgaven, så skifter vi din robotstøvsuger, så du igen har den robotstøvsuger der bedste kan løse opgaven i netop dit hjem.

Nem vedligehold – Afhængigt af dit ønsket serviceniveau, så kommer vi løbende og servicerer robotstøvsugeren, så du ikke skal tænke på vedligehold, udskiftning af sliddele og reservedele, så du skal bare nyde godt af den effektive hjælper. Vi sikre således at robotstøvsugeren altid fungere optimalt og altid er klar til den daglig rengøring af dit gulv.

Skåner miljøet – Robotstøvsuger på abonnement skåner miljøet, da vi blandt andet er med til at sikre, at robotstøvsugerene bliver vedligeholdt og repareret så de får et længere liv + de bliver genbrugt ved nye brugere, når du ikke længere ønsker at have en robotstøvsuger. Læs mere om miljø og bæredygtighed her.

Evighedsgaranti – Med en robotstøvsuger på abonnement får du desuden evighedsgaranti. Vi står for reparation ved nedbrud eller udskiftning til ny fejlfri robotstøvsuger, hvis den ikke kan repareres. Så ikke noget med bøvlede garantisager, hvor du henvises fra en kundeservice til en den anden, skal sende udstyr retur, vente på reparationer osv. Vi udfører reparation på stedet, og er reparation ikke muligt får du en ny fejlfri robotstøvsuger med det samme.

Afhængigt af valg af servicepakke, får du med abonnementet:

  • Levering, opsætning og installation af robotstøvsugeren i hjemmet.
  • Personlig introduktion til brug af robotstøvsugeren i hjemmet.
  • Tilpasning af dørtrin i hjemmet, så robotstøvsugeren får adgang til alle ønsket rum.
  • Løbende service og vedligehold af robotstøvsugeren i hjemmet.
  • Levering og udskiftning af reservedele, sliddele og forbrugsdele som støvsugerposer, filtre og børster.
  • Bedste og smarteste robotstøvsuger på markedet som f.eks. iRobot Roomba J7+ med Smart map og selvtømmende funktion.
  • Telefon- eller videosupport ved uforudsete problemer med robotstøvsugeren.
  • Afhjælpning af problemer med robotstøvsugeren i hjemme, såfremt problemet ikke kan afhjælpes via telefon- eller videosupport.

Indhold i servicepakke

Selv ServiceDel ServiceFuld Service
Levering af robotstøvsugerx (sendes)xx
Løbende levering af sliddele og støvsugerposerx (sendes)xx
Reservedele ved nedbrud/Evighedsgaranti x (sendes)xx
Telefon/videosupport ved problemerxxx
Personlig levering, opsætning, installation og introduktionxx
Reparation af robotstøvsuger ved nedbrudxx
Overvågning af robotstøvsugerens drift og hjælp med tilpasning af opsætning via vores direkte online forbindelse til robotstøvsugeren i hjemmetxx
Kvartalsvis service med rens og udskiftning af sliddelex
Support på stedet ved problemer der ikke kan løses over telefonMulighed for tilkøbx
Tilpasning af dørtrin i forbindelse med installationMulighed for tilkøbx
Tilkøb
Tilpasning af dørtrin så robotten kan passere uhindretIkke muligt249kr/stkInkluderet
Genopsætning ved flytningIkke muligt1499kr/stkInkluderet
Ledningsfri (inklusiv håndholdt) støvsuger til støvsugning af møbler, trapper, bil osv. hvor robotstøvsugeren ikke kommer+99kr/md+99kr/md+99kr/md
Udkørsel til hjemmet for assistance med
robotstøvsugeren – ved fejl og mangler på robotten (svarende til garantisager)
Ikke muligt (Robotten sendes retur)InkluderetInkluderet
Udkørsel til hjemmet for assistance med robotstøvsugeren – ved problemer grundet forkert brug, assistance i forbindelse med vedligehold/service eller assistance til ændring/tilpasning af opsætning.Ikke muligt1499kr pr besøgInkluderet