fbpx
Menu Luk

Leje af robotstøvsuger med fuld service

Du vil gerne have en robotstøvsuger, men hvilken skal du vælge? Hvilken model passer til dine behov, hvilken model har fået gode brugeranmeldelser, og hvor ofte skal de forskellige modeller have skiftet filter, børster og batteri for fortsat at virke som de skal?

Der er mange spørgsmål og overvejelser, men hvis du i stedet lejer din robotstøvsuger ved Robotstøvsuger.dk, så behøver du ikke at tænke mere over dette.

Når du lejer en robotstøvsuger ved os, så vælger vi den helt rigtige robotstøvsuger til dig, som passer til netop dine behov og dit hjem. Vi er de førende på markedet for udlejning af robotstøvsugere, og kender til de forskellige modeller, hvad de kan og hvad der er brug for. Vi kommer hjem til dig og installerer robotstøvsugeren, sikrer at den bliver opsat korrekt til dit hjem, og vi vedligeholder og servicere løbende robotstøvsugeren.

Vi gør kun brug at de bedste robotstøvsugere på markedet, så du er sikret en grundig og problemfri støvsugning af dit hjem.

Hvordan lejer jeg en robotstøvsuger med fuld service?

Bestilling

Du bestiller via webshoppen. Ved bestilling angives stamoplysninger omkring hjemmet samt eventuelle yderligere behov og ønsker.

Vi kontakter dig efterfølgende for aftale omkring tidspunkt for installation og afklaring af eventuelle yderligere spørgsmål.

Installation

Vi kommer med en nøje udvalgt robotstøvsugeren og installere og opsætter den i hjemmet, i forholdt til dine ønsker og behov. Vi introducerer dig til robotten og viser hvordan den fungerer i dagligdagen. Vi sikre at robotten kører som den skal inden vi går igen.

Service

Vi servicere løbende robotstøvsugeren, og sikre at den altid er vedligeholdt og klar til perfekt støvsugning. Vi udskifter sliddele på robotstøvsugeren og går noget i stykker, så fikser vi det for dig.

For yderligere information omkring hvilke servicepakker vi tilbyder gå til siden Robotstøvsuger på abonnement, eller kontakt os på [email protected] for yderligere information eller besvarelse af spørgsmål.