fbpx
Menu Luk

Hvem skal opsætte og installerer robotstøvsugeren?

Du har mulighed for at tilvælge opsætning og installation af robotstøvsugeren i hjemmet. Tilvælger du opsætning og installation af robotstøvsugeren kommer vi hjem til dig med robotstøvsugeren hvor vi hjælper med hele processen omkring at få robotstøvsugeren opsat og installeret. Herunder valg af placering, tilslutning til strøm (vi medbringer diverse forlængerledninger osv.), kortlægningskørsel med robotstøvsugeren, opsætning af robotstøvsugeren så den kører i de ønsket områder og på ønsket tidspunkter, opsætning af app på smartphone osv. Vi hjælper dig således gennem hele opsætnings- og installationsprocessen så robotstøvsugeren kører som ønsket.

Yderligere så hjælper vi med introduktion til hvordan robotstøvsugeren vedligeholdes, herunder udskiftning af forbrugsdele som filtre og børste og hvordan støvsugerposen i Clean Basen skiftes, hvis du har tilvalgt automatisk tømning af robotstøvsugeren via en Clean Base.

Påvirker mit valg prisen?

Tilvælges opsætning og installation påvirker det abonnementsprisen. Tillægget til abonnementsprisen afhængigt af øvrige valg vil abonnementet, lokation for opsætning osv.