fbpx
Menu Luk

Robotstøvsuger på abonnement – Hvad skal du selv håndterer

Selv Service: Du varetager selv hele installationen og opsætningen af robotstøvsugeren. Den løbende vedligehold og servicering varetages ligeledes af dig, ved brug af de fremsendte slid- og forbrugsdele.

Del Service: Hvis støvsugeren sidder fast, så må du selv flytte den til ladestanderen, hvor den selv vil starte ved næste planlagte rengøring. Du varetager selv skift af støvsugerpose og samt det løbende vedligehold og service af robotstøvsugeren. I forbindelse med vores installation og opsætning i hjemmet giver vi en personlig introduktion til hvordan udskiftning af forbrugs- og sliddele udføres, således at du nemt og trygt selv kan udføre vedligehold og service af robotstøvsugeren. Ved behov assisterer vi via telefon/videoopkald.

Full service: Hvis støvsugeren sidder fast, så må du selv flytte den til ladestanderen, hvor den selv vil starte ved næste planlagte rengøring. Du varetagers selv skift af støvsugerpose, hvis den bliver fyldt inden næste servicebesøg. Ved normalt brug er der ikke behov for udskiftning af sliddele. Sliddele udskifter vi ved vores kvartalsvise servicebesøg.