fbpx
Menu Luk

Servicepakke – Del Service

Pakkens indhold:

 • Med udgangspunkt i dine oplyste informationer omkring din bolig og dine behov/ønsker, udvælger vi den bedst egnet robotstøvsuger fra iRobot.
 • Vi kommer hjem til dig og opsætter og installerer robotstøvsugeren. Vi sikre at den bliver tilpasset dit hjem, og til de ønsker du måtte have til hvor og hvornår, der skal støvsuges.
 • Vi introducerer dig til robotstøvsugeren. Viser hvordan den bruges, og hvordan service og vedligehold af robotstøvsugeren skal udføres, så du trygt og nemt selv kan gøre dette fremadrettet.
 • Vi sender løbende de slid- og forbrugsdele, som der skal til for at vedligeholde og servicere robotstøvsugeren. Så du ikke skal bruge tid på at finde og købe dele til robotstøvsugeren, og du undgår risikoen for pludselig at stå med nogle dele, der ikke passer til din robotstøvsuger. Du har på denne måde altid de dele ved hånden, som der skal til for at holde støvsugeren i perfekt stand, så den kan rengøre dit hjem bedst muligt.
 • Løbende telefon- og videosupport. Opstår der problemer med robotstøvsugeren, eller er der spørgsmål, så vil der altid være support via telefon/videoopkald.
 • Evighedsgaranti – Skulle uheldet være ude og din robotstøvsuger får brug for udskiftning af en reservedel (andre dele end slid- og forbrugsdele), kommer vi forbi og udfører reparation af robotstøvsugeren ved dig. Er der behov for en større reparation, får du en erstatningsrobotstøvsuger, og vi tager den gamle med retur til reparation.
 • Afhjælpning af problemer med robotstøvsugeren i hjemmet. Kan et opstået problem med robotstøvsugeren ikke løses over telefon, komme vi forbi og afhjælper problemet i hjemmet.

Det skal du være opmærksom på ved ‘Del Service’ pakken:

 • Boligareal til rengøring er max 300m2
 • Vi anbefaler at der er WiFi tilgængelig i boligen, da en del af robotstøvsugerens funktioner er afhængige af en wifi-forbindelse. Kontakt os ved behov for en robotstøvsuger i hjem uden WiFi.
 • Tilpasning af dørtrin udføres efter behov med træramper, for 249kr pr dørtrin. Der er mulighed for tilkøbe af snedker ramper.
 • Tynde løse tæpper på et glat gulv kan være en udfordring på robotstøvsugeren. Vi hjælper med mulige løsninger for, at du kan beholde dine tæpper i forbindelse med installationen i hjemmet, men nogle tæpper kan der blive behov for at fjernet for at robotstøvsugeren kan støvsuge hele hjemmet selv.
 • Du selv stå for vedligehold og servicering af robotstøvsugeren. Vi vejleder og introducerer dig omkring hvordan dette nemt udføres i forbindelse med vores introduktion til robotstøvsugeren ved vores besøg i hjemmet for opsætning og installation af robotstøvsugeren. Du har altid mulighed for personlig hjælp via vore support ved problemer, og ved fejl på robotstøvsugeren eller tilbehør kommer vi hjem til dig og afhjælper problemet.

Etableringsomkostninger*: 0 Kr

Pris: 399kr/md

*) Ved installation mere end 50 km fra Århus C tillægges statens km-takst (3,51kr/km) til etableringsomkostningerne, for afstanden over 50km. Ved opsigelse af abonnement inden for 12 måneder fra oprettelsen opkræves et nedtagningsgebyr på 1499kr.