fbpx
Menu Luk

Bæredygtighed/Miljø

Cirkulær genbrug at Robotstøvsugere – Når du er færdig med din robotstøvsuger, eller du får andre behov og derfor får brug for en anden robotstøvsuger, så kommer din robotstøvsuger videre til den næste kunde i stedet for at ende i skabet eller i kælderen. På den måde sikre vi at de robotstøvsugere der bliver produceret og solgt også bliver brugt. Vi er således med til at sikre, at robotstøvsugerene bliver fuldt udnyttet i deres fulde levetid, i stedet for at den ender i skabet, selvom der er mange gode år med støvsugning tilbage i den.

Reparation frem for elektronikskrot – Ofte bliver elektronik smidt ud, når det går i stykker efter garantiperioden. Ved RobotstøvsugerDele.dk gør vi en indsats for at holde robotstøvsugerene kørende, så længe som muligt. Udskiftning af foreksempel en ødelagt børstemotor kan give nyt liv til en robotstøvsuger, i stedet for at den ender som elektronikskrot. Det sikrer at robotstøvsugeren bliver brugt så længe som muligt i stedet for at den bliver smid ud, når blot en enkelt del af robotstøvsugeren fejler.

Brug af kvalitetsmærker – Vores mange års erfaring med robotstøvsugere gør, at vi kan udvælge de mærker og modeller, som vi ved holder længe. Det er ofte dyrere robotstøvsugere, men set over robottens samlede levetid, så er det billigere at købe en dyr kvalitets robotstøvsuger, som holder længe frem for en billig robotstøvsuger der i bedste fald kun holder garantiperioden ud. Dette er med til at modvirker “brug og smid væk” mentaliteten.