fbpx
Menu Luk

Om os

I 2016 da RobotstøvsugerDele.dk startede var udvalget af reservedele til robotstøvsugere begrænset. Skulle der købes reservedele dengang stod valget mellem dyre originale reservedele eller alt for billige uoriginale reservedele bestilt fra Østen med lang leveringstid og tvivlsom kvalitet.

Vi satte os derfor for, at finde de bedste kompatible/uoriginale reservedele for, at kunne tilbyde kvalitets reservedele til det stigende antal familier, som begyndte at bruge robotstøvsugere til at hjælpe med hverdagsstøvsugningen.

Vi fik derfor reservedele hjem fra en lang række forskellige producenter, og til en lang række forskellige robotstøvsugere. Vi begyndte at teste reservedelene imod hinanden og især op imod de originale reservedele, for at finde frem til de enkelte reservedele som var af højst kvalitet, og som kunne matche den originale kvalitet. Herefter kunne vi samle alle de bedste reservedele til vores egne reservedelssæt. Vi tør derfor at sige, er vi markedsførenden i forholdt til kvalitet af kompatible reservedele til robotstøvsugere, og desuden har vi fornuftige priser, da vi handler direkte med producenterne.

Sidenhen er vi begyndt at forhandle originale reservedele til flere forskellige mærker af robotstøvsugere, da vi også gerne vil tilbyde de originale reservedele til dem der ønsker det.

I 2021 startede vi med konceptet ‘Robotstøvsuger på abonnement’ hvor det er muligt at leje en robotstøvsuger med fuld service, hvor vi håndterer alt omkring robotstøvsugeren – installerer, idriftsætter, servicerer, leverer sliddele og forbrugsdele til en fast månedlig ydelse. Kunden skal blot nyde det rene gulv, og vi står for resten.

Vi er en dansk virksomhed, som holder til i Brabrand ved Aarhus, hvor vi har også har lager og returadresse.