fbpx
Menu Luk

Robotstøvsuger på abonnement

Få den bedste robotstøvsuger på abonnement inkl. service, drift og vedligehold ved RobotstøvsugerDele.dk

Du vil gerne have en robotstøvsuger, men hvilken skal du vælge? Hvilken model passer til dine behov, hvilken model har fået gode brugeranmeldelser, og hvor ofte skal de forskellige modeller have skiftet filter, børster og batteri for fortsat at virke som de skal?

Der er mange spørgsmål og overvejelser, men hvis du i stedet får din robotstøvsuger på abonnement ved Robotstøvsuger.dk, så behøver du ikke at tænke mere over dette.

Vælger du at få din robotstøvsuger på abonnement ved os, så vælger vi den helt rigtige robotstøvsuger til dig, som passer til netop dine behov og dit hjem. Vi er de største og mest seriøse på det danske marked for robotstøvsugere på abonnement, og vi kender til de forskellige modeller, hvad de kan, og hvad der er brug for. Der er tilmed mulighed for, at vi kommer hjem til dig og installerer robotstøvsugeren, sikrer at den bliver opsat korrekt til dit hjem, og vi tilbyder også at vedligeholde og servicere robotstøvsugeren løbende.

Vi gør kun brug at de bedste robotstøvsugere på markedet, så du er sikret en grundig og problemfri støvsugning af dit hjem.

Fordele ved at have en robotstøvsuger på abonnement

Få den bedste løsning – Får du din robotstøvsuger på abonnement gennem RobotstøvsugerDele.dk, så er der mulighed for, at få os hjem til dig med den bedste nøje udvalgte robotstøvsuger, som vi installere, opsætter og vi introducerer dig til robotstøvsugeren og viser dig hvordan den bruges i hverdagen. Vi sikre at robotstøvsugeren bliver opsat korrekt til netop dit hjem, og ved behov kan vi tilpasse dørtrin, så robotstøvsugeren let får adgang til alle de ønskede rum, uden at du selv skal flytte den rundt.

Fleksibelt – En robotstøvsuger på abonnement er en meget fleksibel løsning. Ændre dine behov sig, så skifter vi din robotstøvsuger til en ny model der passer til dine behov. Flytter du til noget større/mindre, får du husdyr eller nye langhåret gulvtæpper i huset, hvor en anden model robotstøvsugere bedre kan løse opgaven, så skifter vi din robotstøvsuger, så du igen har den robotstøvsuger der bedste kan løse opgaven i netop dit hjem.

Spar tid – Med en robotstøvsuger på abonnement ved RobotstøvsugerDele.dk får du glæden af en robotstøvsuger, uden at du skal bruge tid på valg af robotstøvsuger, installation, opsætning, løbende vedligehold og udskiftning af sliddele og batterier. Læs mere her omkring hvordan du spare tid ved at leje din robotstøvsuger.

Nem vedligehold – Afhængigt af dit ønsket serviceniveau, så kommer vi løbende og servicerer robotstøvsugeren, så du ikke skal tænke på vedligehold, udskiftning af sliddele og reservedele, så du skal bare nyde godt af den effektive hjælper. Vi sikre således at robotstøvsugeren altid fungere optimalt og altid er klar til den daglig rengøring af dit gulv.

Skåner miljøet – Robotstøvsuger på abonnement skåner miljøet, da vi blandt andet er med til at sikre, at robotstøvsugerene bliver vedligeholdt og repareret så de får et længere liv + de bliver genbrugt ved nye brugere, når du ikke længere ønsker at have en robotstøvsuger. Læs mere om miljø og bæredygtighed her.

Evighedsgaranti – Med en robotstøvsuger på abonnement får du desuden evighedsgaranti. Vi står for reparation ved nedbrud eller udskiftning til ny fejlfri robotstøvsuger, hvis den ikke kan repareres. Så ikke noget med bøvlede garantisager, hvor du henvises fra en kundeservice til en den anden, skal vente på lange reparationstider osv. Er robotstøvsugeren opsat og installeret af RobotstøvsugerDele.dk udfører vi reparation på stedet, og er reparation ikke muligt får du en ny fejlfri robotstøvsuger med det samme.

Afhængigt af dine ønsker og tilvalg, får du nedenståeden med et abonnementet på en robotstøvsuger:

  • Levering, opsætning og installation af robotstøvsugeren i hjemmet.
  • Personlig introduktion til brug af robotstøvsugeren i hjemmet.
  • Tilpasning af dørtrin i hjemmet, så robotstøvsugeren får adgang til alle ønsket rum.
  • Løbende service og vedligehold af robotstøvsugeren i hjemmet.
  • Levering og udskiftning af reservedele, sliddele og forbrugsdele som støvsugerposer, filtre og børster.
  • Bedste og smarteste robotstøvsuger på markedet som f.eks. iRobot Roomba J7+ med Smart map og selvtømmende funktion.
  • Telefon- eller videosupport ved uforudsete problemer med robotstøvsugeren.
  • Afhjælpning af problemer med robotstøvsugeren i hjemmet, såfremt problemet ikke kan afhjælpes via telefon- eller videosupport.

Pris fra 169kr/md

‘fra-prisen’ indeholder foruden selve robotstøvsugeren, valg og fremsendelse af robotstøvsuger, løbende fremsendelse af forbrugsdele som filtre og børste, evighedsgaranti og telefon- eller videosupport. Yderligere services og tilvalg tillægges det månedlige abonnement.

Se mere omkring prisen for en robotstøvsuger på abonnement i forholdt til almindeligt køb her: Eje eller Leje?

Jeg ønsker et abonnement, hvor jeg selv står for installation og service. Bestil her:

Eller

Jeg ønsker et abonnement med installation og service i hjemmet. Bestil tilbud her: